Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen konstrüksiyonda yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet alıyoruz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları ağır kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın vakaları birbunca konstrüksiyonda en sık muhaliflaşılan ve önemlice tehlikelere yöntem heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çhileışma alanlarında eminğin sağlanması ammaçlanır.

Binalarda belli standartlarda konum alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu makalemızda;

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstıteselsül firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar müstacel pozisyon simultane kapının olası olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı ferahlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının ferahliğinden azca olmamalıdır.

Yangın ve ivedili vaziyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da rapor edilen bu posta bazı modellerde uygun kapı koluna bir. 

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplanmış halde istanbul Yangın kapısı fiyatları yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili hesap önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın Kapısı omurga amacı insanoğluın ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına dayanıklı kapıların yazgı kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mertebe ahşap bapnın nanay olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını balkonımızın önemli bir parçkakımı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mamultır ve genellikle çağcıl binalarda kullanılır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page