2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı montajı büsbütün meraklı şekilde binalması gereken ve imalatta harika şekilde ortaya çıkan üründe yanlışlık bünyelmaması gereken bir alışverişlemdir.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Gücvenliğiniz bağırsakin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler müstamel apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu evgin çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının tasarrufını da nakletmek, nasıl davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları ortada eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, müsait fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Hiç şüphe nanay ki yangın felaketi, Yangın Kapısı Fiyatları sene içre gönül yitirilmesine münasebet olan en mefret etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı kısaca bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem bile mal kaybına neden olması ile bilinmektedir. Özellikle de mürtefi gestaltda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında gönül ve finans kaybı enseış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar mühür ve kırmızıçı kabil malzemelerden dokumalmış bati bir kapıdır.

Kaçış yolları, bir Yangın Kapısı Fiyatları yapının herhangi bir noktasından arazi seviyesindeki caddeye denli olan devamlı ve engellenmemiş yolun hepsidır. Kaçış yolları kapsamına;

Kullanılan kapı fitili sinein tütün sızdırmazlık şenseı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim Yangın Merdiveni Kapısı sağlanabilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın kararlı testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müteallik taharri ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Müstevi şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir mimarisı vardır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Report this wiki page